Admitere
      Licenta Zi
      Licenta ID
      Master
      Doctorat
      Cursuri Postuniversitare
Resurse utile
      Resurse pentru studenti
      Licenta zi
      Licenta ID
      Master
      Doctorat
      Oferte practica
      Oferte posturi

Licenta ID

Licenta I - III Invatamant la distanta

Tendinta de modernizare, specifica actualei societati informationale, a patruns în mod firesc şi în procesul de educatie şi instruire al Academiei de Studii Economice din Bucureşti. Pentru a veni în intampinarea celor care doresc sa se specializeze în domeniul economic, precum şi pentru a oferi o alternativa la invatamantul clasic, Academia de Studii Economice din Bucureşti ofera programe de pregatire pentru licenta prin Invatamantul la Distanta (ID). Acesta reprezinta o forma flexibila de organizare a activitatii didactice, conceputa pentru nevoile celor care doresc sa invete fara a-şi intrerupe activitatea profesionala.

Specificitatea acestei forme de invatamant se releva prin conceptia modulara, ritmul şi locul de invatare, metodologia invatarii şi sistemul de asigurare a calitatii. Invatamantul la distanta este structurat pe noua facultati, asemanatoare celor de la invatamantul cu prezenta în campus. Cadrul organizatoric pentru sustinerea logistica şi informationala a formei de invatamant la distanta este asigurat prin departamentul ID.

Informatii: http://Bucureşti.idd.ase.ro/

Informatii despre METODOLOGIE PRIVIND ORGANIZAREA şi DESFASURAREA CONCURSULUI DE ADMITERE în ANUL I LA STUDII UNIVERSITARE DE LICENTA 2012

Academia de Studii Economice Bucuresti
Facultatea de Marketing
Adresa: Bd. Dacia nr.41, Bucuresti
Telefon: 021 319 19 80; 021 319 19 00
E-mail facultate: decanat@mk.ase.ro
Copyright © 2016
Facultatea de Marketing

Toate drepturile rezervate.
Textele si imaginile pot fi preluate doar cu acordul nostru.
Urmeaza-ne: